250.000 har set The Fabric

The Fabric, 3Dcolleges nyeste tilføjelse til Project X, er en kortfilm sat i et mystisk og dunkelt univers.

” I en mørk og dyster celle sidder en fysiker fængslet. Han har hukommelsestab og bryder sin hjerne med ét spørgsmål; hvordan slipper han væk? Forfærdelige væsner holder øje med ham dag og nat – eller er det hans fantasi der løber af med ham? Overalt i cellen har han skrevet symboler og formler, der måske kan få ham væk, men han har svært ved at afkode, om han er blevet sindsyg eller lige på kanten til at gøre en nyskabende opdagelse.

En dag får han et gennembrud…”

Manden bag filmen er Henrik Bjerregaard Clausen, som ved hjælp fra blandt andet 3D colleges studerende har fået skabt et spændende scifi univers. Filmen kan generelt beskrives som Shutter island der møder Doctor Strange, med et knivspids Full Metal Alchemist oveni. Alt i alt giver det det en interessant film oplevelse på intet mindre end 20 min.

Projektet har været lang tid undervejs og det er noget tid siden vi selv så det færdige resultat, så det glæder os at vi endelig kan dele filmen med omverdenen. Filmen blev offentliggjort d. 3. juli og allerede en måned efter udgivelsen er der over 250.000 der har set The Fabric. Vi kan godt forstå hvorfor filmen har vækket så meget interesse. Filmen er generelt utrolig veludført, i alt fra skuespil, direction, soundskabe, praktiske special effects og selvfølgelig VFX (visuel effects) som nogle af vores elever har stået for. Derudover viser filmen et spændende univers hvor almen naturvidenskab og over menneskelig mentale evner næsten er to sider af den samme mønt.

Hvis du er interesseret i at se hvordan filmen blev lavet, så smut over på vores Youtube Kanal. Der er der en mini-video serie der forklare lidt om de forskellige dele af projektet.