Manga Camp i uge 15

I uge 15 fra den 11. april til 13. april 2022 præsenterer 3D College, i samarbejde med foreningen Koyo, en spændende Camp for piger og drenge, som er over 13 år.

På Campen vil der være fuld fokus på manga tegning og kreativitet. Så er du vild med manga og lyst til at lære mere om hvordan man tegner manga, så er den her Manga Camp lige noget for dig.

Det bliver 3 dage med masser af undervisning, tegning og hygge. Vores underviser team består af dygtige kunstnere. Blandt andre har vi Japaneren Koko der kommer og underviser i traditionel manga tegning og viser eksempler fra hendes eget arbejde, samt japanske illustrations bøger og manga. Derudover har vi også Sky der kommer og underviser i digital tegning.

Du vil blive udfordret på dine tegne evner, når vi åbner op for en Camp med masser af tegning på programmet og muligheden for at lære en masse. Vi kommer både til at arbejde med traditionel og digital tegning og du kommer til at stiftet bekendtskab med mange professionelle værktøjer og metoder.

Om aftenen vil der være plads til at slappe af og snakke med de andre deltagere til forskellige aktiviteter. Der vil også være mulighed for at se anime sammen og hygge om de fælles interesser.

Vi kommer til at lave plakater, badges og meget mere!

Pris for campen

Fuld pakke: 1195,- der dækker overnatning med opsyn, alle måltider, undervisning og en fed t-shirt.

Dags pakke: 695,- der dækker frokost og eftermiddagsmad, undervisning i perioden 9:00-16:00 og en fed t-shirt.

Vi håber du vil være med til 3 fede camp dage, hvor du vil lære nye ting, få nye venner og ikke mindst have det sjovt! Vi glæder os til at se dig.

Tilmeld dig campen

Tilmeldingen er ikke åben endnu.

Har du spørgsmål kan du kontakte foreningen Koyo på mail: kontakt@koyocon.dk

Praktisk info

Indkvartering 
Døren er åben mellem 09:15 – 09:45 for tilmeldte på den første dag, mandag.

Kommer du langvejs fra kan du efter aftale på mail, møde op søndag aften (efter 17:00). Bemærk at aftensmad søndag aften er på eget ansvar. Onsdag kan deltagerne hentes kl. 14.00.

Adresse
Ydesvej 4, 8500 Grenaa

Huskeliste
Tag tøj med til 3 dage plus Badetøj – Håndklæde – Toiletsager Sovepose – Pude – Liggeunderlag/ Luftmadras.  I er velkommen til at ringe eller skrive for yderligere spørgsmål.