3D College, 3D udvikler med høje ambitioner

3D College er stedet for dig, der brænder for 3D grafik, film og visuelle effekter.

Hos os har du mulighed for at dyrke din passion i de rammer, der passer bedst til dig. Vi bygger vores undervisning på erfaringer gjort siden 2004, hvor 3D College startede. I Danmark er det stadig det eneste af sin slags.

3D College tilbyder følgende erhvervsuddannelser:

  • Webudvikler med speciale i 3D grafik og animation
  • Multimedieanimator

Global grafiker

Som en del af uddannelsen skal du forholde dig til at en professionel grafikers tilværelse lige så vel kan foregå i udlandet som i Danmark. I løbet af din uddannelse tager vi dig med på et studieophold til en europæisk 3D skole, hvor du både får undervisning af internationale instruktører, men også kan besøge virksomheder og få et netværk. Vi har samarbejdesskoler i London, Barcelona, Amsterdam og Berlin og det vil være til en af de byer turen går til.

Efter endt grundforløb har du mulighed for at søge praktik i udlandet. Det kunne være en kort eller lang udstationering ved et firma – typisk i Europa – hvor du kan få noget erfaring inden du vender hjem og tager resten af uddannelsen i Danmark.

Kurser og workshops

Uden for skoletiden tager du en række workshops. De omhandler typisk nye urørte emner, der giver eleverne andre værkstøjer og bevæger sig ind på nye områder i forhold til den normale undervisning. Det kan eksempelvis være concept art, filmredigering eller fotografering.

Der vil under hele uddannelsen være kurser, workshops og forskellige events efter almindelig skoletid. Omfanget er tilpasset det enkelte forløb. Du skal påregne at der vil være weekender, hvor det er obligatorisk at blive på skolen.

Økonomi og tilmelding

Prisen afhænger af om du er berettiget til skolehjem eller ej.

Du er berettiget til skolehjem, hvis du har mere end 75 minutters rejse med offentlig transport til skolen. Hvis du er det kan du bo på Viden Djurs skolehjem. Priserne – der dækker kost og logi, samt sociale aktiviteter – kan du se under menuen “Campus”

Er du ikke berettiget til skolehjem kan du betale for et ophold på Campus Djurslands kollegium. Her er prisen 4.800.- pr måned, samt et optagelsesgebyr på 5.000.- Dette dækker over fuld kost og logi, studieture og aktiviteter efter almindelig skoletid.

Ønsker du ikke at bo på skolen er dagelevprisen 1.000.- pr. måned, samt et optagelsesgebyr på 5.000.- der betales til Campus Djursland, hvilket primært dækker over udgifter til studieture.

Du betaler således for kost, logi, ekstra kurser efter skoletid og studieture. Selve erhvervsuddannelsen er gratis og SU berettiget.

Uddannelserne på 3D College – webudvikler og digital media -udbydes også uden collegepakke.

Læs mere på Viden Djurs

Vi optager ca 80 elever om året, og der er tilmeldingsfrist den 1. marts 2020.

Du kan tilmelde dig på dette link Tilmeld dig her