3D College, 3D udvikler med høje ambitioner

3D College er stedet for dig, der brænder for 3D grafik, film og visuelle effekter.

Hos os har du mulighed for at dyrke din passion i de rammer, der passer bedst til dig. Vi bygger vores undervisning på erfaringer gjort siden 2004, hvor 3D College startede. I Danmark er det stadig det eneste af sin slags.

3D College tilbyder følgende erhvervsuddannelser:

  • Webudvikler med speciale i 3D grafik og animation
  • Multimedieanimator

Global grafiker

Som en del af uddannelsen skal du forholde dig til at en professionel grafikers tilværelse lige så vel kan foregå i udlandet som i Danmark. I løbet af din uddannelse tager vi dig med på et studieophold til en europæisk 3D skole, hvor du både får undervisning af internationale instruktører, men også kan besøge virksomheder og få et netværk. Vi har samarbejdesskoler i London, Barcelona, Amsterdam og Berlin og det vil være til en af de byer turen går til.

Efter endt grundforløb har du mulighed for at søge praktik i udlandet. Det kunne være en kort eller lang udstationering ved et firma – typisk i Europa – hvor du kan få noget erfaring inden du vender hjem og tager resten af uddannelsen i Danmark.

Kurser og workshops

Uden for skoletiden tager du en række workshops. De omhandler typisk nye urørte emner, der giver eleverne andre værkstøjer og bevæger sig ind på nye områder i forhold til den normale undervisning. Det kan eksempelvis være concept art, filmredigering eller fotografering.

Der vil under hele uddannelsen være kurser, workshops og forskellige events efter almindelig skoletid. Omfanget er tilpasset det enkelte forløb. Du skal påregne at der vil være weekender, hvor det er obligatorisk at blive på skolen.

Økonomi og tilmelding

Som elev på 3D College har du mulighed for at bo på Viden Djurs’ skolehjem, hvis du er berettiget til skolehjem.

Er du ikke berettiget til skolehjem har du mulighed for at bo på Campus Djursland, der er en privat forening, der udlejer værelser til elever.

Læs mere på: https://www.videndjurs.dk/skolehjem-ydesvej/

Vi optager ca. 70 elever om året.

Læs også mere om uddannelserne på Viden Djurs

Du kan tilmelde dig på dette link Tilmeld dig her